Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Συλλυπητήριο Μήνυμα

«Σήμερα η αμαρτωλότητα έχει φτάσει στο απόγειό της, και ίσως υπάρχουν πια οι κοινωνικές προϋποθέσεις για να μπορέσει να γεννηθεί μια νέα μορφή συνείδησης. Εγώ σίγουρα δεν θα τη γνωρίσω - είναι όμως πολύ πιθανό οι σημερινοί εικοσάρηδες και τριαντάρηδες όχι μόνο να τη γνωρίσουν, αλλά και να είναι οι πρωταγωνιστές της.» (Κονστάντσο Πρέβε)

Πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Κοστάντσο Πρέβε, ενός εξαίρετου ανθρώπου, διανοητή, φιλόσοφου και κομμουνιστή. Με ρίζες ιταλικές και αρμένικες-πολίτικες, εκτός από την Ιταλία σπούδασε και έζησε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και στη Γαλλία.
Βαθύς γνώστης της φιλοσοφίας, όλη τη ζωή του τη σημάδεψε

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Συνελευση ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΣΤΟΥ το Σάββατο στις 19:00 στο Χρυσοχώρι


Ακούστε τα περιεχόμενα του Δρόμου της αριστεράς που κυκλοφορεί αύριο


Εμφάνιση του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Β.Χατζηλάμπρου στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ


Αντιμνημονιακοί μανδύες

Οι μετατοπίσεις του πολιτικού κόσμου και ποιες ανάγκες αναδεικνύουν. Του Γιώργου Παπαϊωάννου

Η χρυσαυγιάδα συνεχίστηκε με την ψήφιση στη Βουλή της αναστολής χρηματοδότησης της Χ.Α. και της άρσης της ασυλίας έξι βουλευτών της. Ήδη, όμως, το κέντρο της προσοχής των ΜΜΕ έχει μετατοπιστεί ξανά προς τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική, την οικονομική πολιτική και τη σχέση της κυβέρνησης με τα ευρωπαϊκά επιτελεία και την τρόικα.
Είναι φανερή η προσπάθεια κυρίαρχων πολιτικών παραγόντων

Δευτερομιλία του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Β.Κυριακάκη στην Ολομέλεια "Ρυθμίσεις υπ.Υγείας και άλλες διατάξεις"


Τοποθέτηση του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Β.Κυριακάκη στην Ολομέλεια "Ρυθμίσεις υπ.Υγείας και άλλες διατάξεις"




Η τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση-ψήφιση στην Ολομέλεια επί της αρχής στο ν/σ "Ρυθμίσεις υπ.Υγείας και άλλες διατάξεις" στις 30/10/2013.

Δηλώσεις του βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Β.Χατζηλάμπρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει στο κλείσιμο των ΕΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναινέσει στο κλείσιμο των ΕΑΣ,
ούτε σε μια «αναδιάρθρωση» ως συμβιβασμό με την τρόικα
Απάντηση στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναφορικά με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Αυτή τη φορά ανέλαβε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φ. Γεννηματά, συνεπικουρούμενη από τον κ. Κ. Τασούλα, τον άχαρο ρόλο να παίξει το χιλιοπαιγμένο έργο «συκοφαντούμε τον ΣΥΡΙΖΑ», για να καλύψουμε τα αδιέξοδα των μνημονίων και επί του προκειμένου την