Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Να αντιστρέψουμε την οικολογική κρίση!



Δεκάδες δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον το διήμερο 9-10 Μαΐου
 

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο δράσεων για το περιβάλλον. Τοπικές επιτροπές, σε συνεργασία με τη Θεματική "Πόλη, Περιβάλλον, Οικολογία" του ΣΥΡΙΖΑ, θα διοργανώσουν δράσεις κάθε είδους: συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, ακτιβισμούς, παραστάσεις, επαφές με φορείς και μέσα ενημέρωσης, συζητήσεις κ.λπ.

Στόχος είναι να αναδειχθούν, κατά τόπους και σε πανελλαδικό επίπεδο, τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα και διεκδικήσεις, και οι αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το περιβάλλον και την «πράσινη» ανάπτυξη", θέτουμε στο επίκεντρο της πολιτικής παρέμβασης και της προεκλογικής μας καμπάνιας, τα ριζοσπαστικά οικολογικά αιτήματα και αναδεικνύουμε το συγκρουσιακό, πολιτικό χαρακτήρα των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας θα πραγματοποιήσει δράσεις το Σάββατο 9 Μαίου 2009 στα στρατόπεδα στο Περιγιάλι με αίτημα τη διατήρησή των στρατοπέδων ως χώρου πρασίνου και την απόδοσή τους στο λαό. Την ίδια ημέρα, στην Πλατεία Καπνεργάτη θα γίνει ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής και τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: