Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η εθνική συναίνεση των προθύμων - ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Η εθνική συναίνεση των προθύμων - ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Την ώρα που στον χάρτη της Ελλάδας έχει μπει ένα μεγάλο πωλητήριο όσο-όσο, και ένας ολόκληρος λαός καταστρέφεται, εμφανίζονται κάθε είδους “πατριώτες” και “εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες”. Η ίδια η κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στην τρόικα (κατά δήλωση του ίδιου του Παπανδρέου) μιλά για πατριωτισμό και για πατριωτικό καθήκον όλων των Ελλήνων. Αυτή η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα πληρώσουμε τις “υποχρεώσεις” μας στο ακέραιο, δηλαδή, το απεχθές χρέος που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις με τις μίζες, τα δήθεν μεγάλα έργα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα δομημένα ομόλογα και τα Βατοπέδια, τα υποβρύχια που γέρνουν και τη διάλυση της παραγωγικής δυνατότητας της χώρας κατ' εντολή των Βρυξελλών. Και αυτό το ονομάζει πατριωτικό καθήκον παραδίδοντας στον λαό το λογαριασμό της οφειλής.
Όποιος αντιδρά, και αρνείται να αποδεχτεί αυτή τους μονόδρομους που κάθε βράδυ στα δελτία των 8 με την αμέριστη βοήθεια των κεντρικών ΜΜΕ, μας δείχνουν, είναι εχθρός της πατρίδας, θέλει το χάος και την χρεοκοπία.
Αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και τη χρεοκοπία, κατηγορούν τον ελληνικό λαό ότι είναι υπεύθυνος γιατί “μαζί τα φάγαμε”, γιατί “καταναλώναμε περισσότερα απ' όσα παράγαμε”.
Στηρίζουν μάλιστα την πιο ακραία εκδοχή αυτής της δημοκρατίας τους, τις φασιστικές συμμορίες. Αφού είδαμε τα ΜΑΤ να προστατεύουν και να συναγελάζονται με τις ορδές της Χρυσής Αυγής, να χτυπούν από κοινού διαδηλωτές σε πορείες, σήμερα προχωρούν ένα ακόμα βήμα. Συμμετέχουν ανοικτά πια, σε εκδηλώσεις της ακροδεξιάς, όπως αυτή που γίνεται στις 29/5 στην Ελευθερούπολη κάτω από την ταμπέλα των “Εθνικώς Σκεπτόμενων Πολιτών”. Κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά και όλη η “πρόθυμη” συμμορία αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος (ΝΔ και ΛΑΟΣ), παρευρίσκονται ως κύριοι ομιλητές και θα συζητήσουν για το αν “κυριεύθηκε η χώρα”. Από κοντά και δήμαρχοι, για να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι το πολιτικό προσωπικό, ανεξάρτητα αν παίζει στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο ή είναι τάχα καθαρά αυτοδιοκητικοί εκπρόσωποι και ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του τόπου, έχουν κοινούς στόχους. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα που ακούγεται όλο και πιο συχνά “ΠΑΣΟΚ, TV, νεοναζί, όλα τα καθ… δουλεύουνε μαζί”.
Όλοι μαζί φοβούνται το λαό. Φοβούνται την αντίδρασή του. Φοβούνται ότι αν ξεσηκωθεί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Γι αυτό και χρησιμοποιούν κάθε δυνατό όπλο από την φαρέτρα ενός κοινωνικού συστήματος που σπέρνει την απόγνωση, τη φτώχεια και τη δυστυχία σε πλανητικό επίπεδο. Γι αυτό και υποθάλπουν και πριμοδοτούν τέτοιες εκδηλώσεις μίσους. Χρόνια τώρα χρησιμοποίησαν την πολιτική του 'διαίρει και βασίλευε”. Σήμερα θέλουν να χωρίσουν το λαό στους “εθνικά σκεπτόμενους” και τους “πατριώτες” από τη μια και στους “αντεθνικώς δρώντες” από την άλλη.
Τέτοιοι πατριώτες ήταν και οι ομογάλακτοι τους Μουμπάρακ και Μπεν Άλι. Είναι τόσο πατριώτες που τους έχει δοθεί το παρατσούκλι του “yes sir”. Σε στάση προσοχής απέναντι σε κάθε ιμπεριαλιστή. Σκληροί και ανυποχώρητοι απέναντι στο λαό αυτής της χώρας. Το ποτάμι των “αγανακτισμένων” μπορεί να τους στείλει γρήγορα με ελικόπτερο ή χωρίς εκεί που είναι η πραγματική θέση τους. Υπάλληλοι στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον.

Καμιά συναίνεση στο κοινωνικό ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν.
Για να φύγει η χούντα της κυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων τους.
Για την πραγματική δημοκρατία.
Για την πολιτική, οικονομική και πολιτική διέξοδο της χώρας.
Αυτό είναι σήμερα το πατριωτικό μας καθήκον.

ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ 6:00 μ.μ

1 σχόλιο:

Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες είπε...

Η διαδικασία την οποία με τόση ευκολία καταδικάσατε ήταν πρωτόγνωρη: για πτώτη φορά στα χρονικά, εκλεγμένοι κάθισαν απέναντι σε οργισμένους πολίτες, απάντησαν σε όλα, είχαμε στιγμές μεγάλης έντασης, απαντήθηκαν όλες μα όλες οι ερωτήσεις σε άμεσο διάλογο. Πρώτη φορά!3 ώρες και 10 λεπτά καθηλωμένοι όλοι! Και δεν ήσασταν εκεί λόγω εμπάθειας... Εσείς και οι αξιότιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η Λαϊκή Συσπείρωση Παγγαίου του ΚΚΕ ήταν εκεί και εκφράστηκε ελεύθερα!