Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


«Από σήμερα στις 8 μ.μ, το κτήριο της Π.Ε Καβάλας βρίσκεται υπό κατάληψη. Το κτήριο κυρύσσεται ελεύθερη ζώνη από Ε.Ε, ΕΚΤ και ΔΝΤ. Μένουμε εδώ και δεν φεύγουμε μέρχι την καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Συμπαραστεκόμαστε σε όλες τις δράσεις αντίστασης και αλληλεγγύης και τις δεκάδες καταλήψεις δημοσίων κτηρίων σε όλη την χώρα, που αυτές τις ιστορικές στιγμές η κυβερνητική χούντα του Παπαδήμου και τα δοσίλογα κόμματα που την στηρίζουν, αποφασίζουν την καταδίκη μας.
Καταδικάζουμε την άγρια καταστολή του λαού στην πλατεία Συντάγματος και στην Νομική Σχολή. Δεν μας πτοούν, μας φοβούνται δεν τους φοβόμασστε.
Καλούμε τους βουλευτές, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή να υπερασπιστούν τον λαό και την χώρα, καταψηφίζοντας τη νέα δανειακή σύμβαση και τα βάρβαρα μέτρα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της επιλογής τους.
Ζητάμε από τον λαό της Καβάλας να στηρίξει την κατάληψη και να διαδηλώσει μαζικά αύριο Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να πιέσει την διοίκηση του δήμου Καβάλας να δεσμευτεί έμπρακτα.
1) Στην υπεράσπισει με κάθε τρόπο τους συμπολίτες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ σε οποιαδήποτε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων.
2) Να κυρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές του νομού που θα υπερψηφίσουν την θανατική καταδίκη του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: