Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από την κυβέρνηση να καταπνίξει με αυταρχικά μέτρα το απεργιακό κύμα που έχει ξεσπάσει ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί, το οποίο πάει να στραγγαλίσει τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτόκλητοί συνοδοιπόροι της κυβέρνησης εμφανίστηκαν σήμερα στο Δήμο Καβάλας αυτοί που πολιτεύονται στο όνομα του σοσιαλισμού καλώντας τους εργαζόμενους να γίνουν απεργοσπάστες. Όταν δεν τα καταφέρνουν στήνουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς με ιδιώτες προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τους εγκαταστήσουν στην καθαριότητα του Δήμου. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσοι στρέφονται ενάντια στο απεργιακό μέτωπο των εργαζομένων προσφέρουν καλές υπηρεσίες μόνο στην κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Σε όσα δικαστήρια κι αν σύρουν τους απεργούς, όσα ΜΑΤ κι αν στείλουν για να σταματήσουν τους αγώνες δεν μπορούν να σταματήσουν το ποτάμι της οργής των εργαζομένων.

ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ Η ΦΥΓΕΤΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/03/2008 ΣΤΙΣ 11μμ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: