Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ PFLP ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης κάλεσε στις 30 Δεκέμβρη σε άμεσο και μόνιμο τερματισμό των αποκαλούμενων «διαπραγματεύσεων» με τον εχθρό, μια για πάντα.

Προειδοποίησε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Abu Mazen να σταματήσει να παρέχει κάλυψη στον εχθρό και τις επιθέσεις του ενάντια στο λαό μας μέσω των αποκαλούμενων «διαπραγματεύσεων» με το Ισραήλ, και δήλωσε πως αυτές οι διαπραγματεύσεις αποτελούν παρωδία που πρέπει αμέσως να τερματιστεί.

Στην δήλωσή του το PFLP προειδοποιεί τον Abu Mazen και την κυβέρνηση της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα για τον καταστροφικό και επικίνδυνο χαρακτήρα αυτών των «διαπραγματεύσεων» εις βάρος του λαού μας και της υπόθεσής μας και τονίζει πως το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ψευδαισθήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις στο λαό μας.

Ο λαός μας δεν ξεγελιέται απ’ αυτές τις αποκαλούμενες «διαπραγματεύσεις» ή την αποκαλούμενη «ειρηνευτική διαδικασία», γιατί καθημερινά αντιμετωπίζει τα εγκλήματα και τις επιδρομές του εχθρού στο έδαφος, από τις πρόσφατες σφαγές στη Γάζα, μέχρι τη συνεχιζόμενη φυλάκιση περισσότερων από 11.000 παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων, τους συνεχιζόμενους εποικισμούς που κλέβουν τη γη μας, το χτίσιμο του ρατσιστικού τείχους προσάρτησης, τον εκσιωνισμό της Ιερουσαλήμ και τα αναρίθμητα άλλα εγκλήματα που διαπράττονται στα 60 χρόνια της Κατοχής. Όλα αυτά ποτέ δεν σταμάτησαν εξαιτίας τέτοιων αποκαλούμενων «διαπραγματεύσεων».

Το PFLP αναφέρει πως ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί άμεσα αντί για αυτές τις «διαπραγματεύσεις» είναι αυτός που οδηγεί στην αντιμετώπιση του εχθρού. Ο δρόμος της σταθερότητας, της αντίστασης, της εθνικής ενότητας. Ευθύνη μας είναι να προστατέψουμε τον κατεχόμενο λαό μας κι όχι να καλύπτουμε τους κατακτητές την ώρα που διαπράττουν τα εγκλήματά τους.

Για ακόμα μια φορά το PFLP καταδικάζει έντονα τη «συνεργασία ασφαλείας» με τον κατακτητή, που σημαίνει, στην πραγματικότητα, ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα, μετατρέπονται σε συνεργάτες του ισραηλινού εχθρού, παρέχουν στο Ισραήλ υπηρεσίες ασφαλείας και υποστήριξη, συνεργάζονται σε συντονισμένες και απόπειρες ενάντια στην αντίσταση και καταφέρνουν σοβαρές ζημιές στο κίνημα για την παλαιστινιακή εθνική ενότητα προκαλώντας εσωτερική διχόνοια την ώρα που η ενότητα και η ενωμένη αντίσταση πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Το PFLP υπογραμμίζει την ευθεία συμμετοχή και τη συνέργια της Παλαιστινιακής Αρχής στη φυλάκιση και την απαγωγή του συντρόφου Γενικού Γραμματέα Ahmad Saadat, πρώτα στην για τέσσερα χρόνια παράνομη φυλάκισή του από την Παλαιστινιακή Αρχή, κατ’ εντολή του Ισραήλ και μετά στην ισόβια καταδίκη του στις φυλακές του κατακτητή, και δηλώνει πως ο λαός μας δεν θα ξεχάσει και δεν θα συγχωρήσει.

Εκείνοι που αποτυγχάνουν να συνεχίσουν στο δρόμο της αντίστασης πρέπει να φύγουν. Ήρθε η ώρα για μια παλαιστινιακή ηγεσία που να υποστηρίζει το λαό μας, την αντίστασή μας, τα εθνικά δικαιώματα και την υπόθεσή μας. Δεν μπορεί να υπάρξει κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση από αυτές τις σταθερές. Η Παλαιστινιακή Αρχή και η ηγεσία της δεν έχει δικαίωμα να αποτελεί εμπόδιο στο δρόμο του λαού μας και στην αντίστασή μας, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Το PFLP δηλώνει πως τώρα είναι η ώρα για ενότητα και νίκη, για ντροπή στους ηττοπαθείς και καλεί για εθνική ενότητα, σταθερότητα και νίκη της αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: