Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ για την Πατριωτικη Κινηση Καβαλας


Κοίτα ποιος μιλάει για φασισμό!

Μία μόνο λέξη περιγράφει την ανακοίνωση της «πατριωτικής κίνησης» Καβάλας, σχετικά με τον «φασισμό» της Αριστεράς κατά των ελλήνων πολιτών: ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! Οι εμπνευστές της πρωτοφανούς αυτής ανακοίνωσης είτε βρίσκονται σε τρομερή σύγχυση και αγνοούν την σημασία και το ιστορικό περιεχόμενο των λέξεων φασισμός και ρατσισμός, είτε επιδίδονται εσκεμμένα σε μια ελεεινή προπαγάνδα συκοφάντησης και λοιδορίας του κόσμου της Αριστεράς, αλλά και ολόκληρου της κοινωνικού μετώπου, που αντιστέκεται στον φασισμό/ρατσισμό μορφωμάτων, όπως η Χρυσή Αυγή και οι παρατρεχάμενες της «πατριωτικές κινήσεις».
    Με αυτήν την χουντικής έμπνευσης, φρασεολογίας και ηθικής ανακοίνωση της, η «πατριωτική κίνηση» αυτοπροσδιορίζεται και τοποθετείται εκεί που πραγματικά ανήκει: Στο σκοτάδι του ρατσισμού και του κοινωνικού κανιβαλισμού, στο άρμα της Χρυσής Αυγής και των επιλογών της (βλ. στήριξη εφοπλιστών, υπερχρεωμένων ΠΑΕ κ.λ.π.), στα γρανάζια ενός συστήματος που καταρρέει, ποντάροντας τα «ρέστα» του στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την βία και τον τρόμο.
    Δυστυχώς, όμως, για την «πατριωτική κίνηση» και για όσους στοχεύουν και υπηρετούν τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας, οι κόποι τους αποβαίνουν άκαρποι. Όσο και αν καπηλεύονται την έννοια της πατρίδας, όσο και αν προσπαθούν να την δηλητηριάσουν με ιδεολογήματα καταδικασμένα από την ανθρωπότητα και την ίδια την Ιστορία, η πατρίδα είμαστε όλοι εμείς, έλληνες και μετανάστες, όλοι εμείς που ζούμε και πονάμε τον τόπο αυτό, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

ΚΑΒΑΛΑ 8-11-2012

η ανακοινωση της Πατριωτικης Κινησης εδω



Δεν υπάρχουν σχόλια: