Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ενεργοποίηση εκατοντάδων πολιτών στις Επιτροπές Ενάντια στην Ακρίβεια για φτηνό φυσικό αέριο στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλη επιτυχία η ενεργοποίηση εκατοντάδων πολιτών – Το φυσικό αέριο μπορεί να γίνει πραγματικά φθηνό

Την Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009, εκατοντάδες πολίτες από κάθε μεριά της Θεσσαλονίκης, συγκεντρωθήκαμε έξω από τα γραφεία της ΕΠΑ κεντρικής Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούμε για τη ληστεία του φυσικού αερίου. Μετά την παραδοχή της κυβέρνησης για την αισχροκέρδεια της ΕΠΑ που αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη νίκη των επιτροπών, έρχεται η δεύτερη μεγάλη επιτυχία. 
Από δω και μπρος θα πρέπει η αγανάκτηση και η οργή μας να γίνει χιονοστιβάδα. Να μη μείνει καταναλωτής φυσικού αερίου που να μην έχει υπογράψει, να μη μείνει οικοδομή που να μην έχει κολληθεί αφίσα. Πλέον οι υπεύθυνοι της ΕΠΑ τα έχουν χαμένα, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πλέον αποδείξαμε ότι μπορούμε να αναγκάσουμε τους πραγματικούς υπεύθυνους να υποχωρήσουν.

Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP κλιμακώνουν τη δράση τους. 

Επιμένουμε και διεκδικούμε :
1. Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης να επιστρέψει πίσω τα "προϊόντα της απάτης", τα κλεμμένα.
2. Κανένας διακανονισμός των λογαριασμών με την ΕΠΑ. Δεν πληρώνουμε την κλοπή.
3. Να ακυρωθούν οι συμβάσεις της ΔΕΠΑ με τις ΕΠΑ. Η διαχείριση του φυσικού αερίου να γίνεται αποκλειστικά από το Υπ. Ανάπτυξης.
4. Πραγματικά φθηνό φυσικό αέριο για όλους τους οικιακούς καταναλωτές, τουλάχιστον 20% κάτω από τη σημερινή τιμή του πετρελαίου.
5. Καλούμε τους καταναλωτές να μην πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό, να οργανωθούν απέναντι στους ληστές της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης. 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ : προτιθέμεθα να διακόψουμε τη σύμβαση με την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης αν συνεχίσει τη ληστεία με το πανάκριβο φυσικό αέριο.

Τις επόμενες μέρες, οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τον εμπαιγμό και να σταματήσουν την κλοπή. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠ. Κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/03, ΣΤΙΣ 19:00.

Μας αφορά όλους. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Οι Επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP συντονίζουν τη δράση τους μέσα από την ιστοσελίδα www.akribeia-stop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: