Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Έκκληση για να μην μπει στο αρχείο η υπόθεση της Κ. Κούνεβα


Έκκληση για να μην μπει στο αρχείο η υπόθεση της Κ. Κούνεβα κάνουν οι συνήγοροι της άτυχης συνδικαλίστριας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβρη δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι. Παρά την περάτωση της ανάκρισης για την υπόθεση, η δικογραφία φαίνεται πως δεν θα κλείσει.

Όπως αναφέρει το σημερινό φύλλο του «Έθνους» ύστερα από έκκληση των συνηγόρων της Κ. Κουνεβα, Κ. Παπαδάκη και Δ. Βαγιανού -οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα προς κάθε εισαγγελικό και δικαστικό λειτουργό μετά την περάτωση της ανάκρισης- η δικογραφία φαίνεται πως ανατίθεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Λακαφώση. Ο κ. Λακαφώσης αναμένεται να μελετήσει το υλικό και στη συνέχεια να υποβάλει πρόταση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σχετικά με τη συνέχιση ή όχι της έρευνας για την υπόθεση. 

Στο μεταξύ, μιλώντας στην εφημερίδα η μητέρα της 45χρονης συνδικαλίστριας , Έλενα Ντέτσεβα, δηλώνει απογοητευμένη για το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα οι δράστες της επίθεσης αλλά ευελπιστεί ότι «η αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλεία τους». 

Η άτυχη κ. Κούνεβα, η οποία νοσηλεύεται ακόμα στον Ευαγγελισμό, κατάφερε να μιλήσει ύστερα από αλλεπάλληλες επεμβάσεις στον λάρυγγα και τις φωνητικές της χορδές, ωστόσο έχει και πάλι προβλήματα στην ομιλία καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές. «Πάνω από όλα είναι η κόρη μου να γίνει καλά αν και έχει πολύ μέλλον ακόμη μέσα στο νοσοκομείο» δηλώνει η μητέρα της. 

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: